Girişimci Ekipleri Bir Araya Geldi

Girişimci Ekipleri Bir Araya Geldi 17 Şub 2016

Başakşehir Living Lab, tüm girişimci ekiplerini düzenlenen bir etkinlikte bir araya getirdi. Programda ekipler çalışmalarını ve projelerini sunumlarla anlattı.

Başakşehir Living Lab Merkezi’nde düzenlenen program Başakşehir Living Lab ekibinin tanıtımı ile başladı. Programda, Başakşehir Living Lab Merkezi’nde çalışmalar yürüten girişimci ekipler kendilerini ve projelerini diğer ekiplere tek tek tanıttı. Sıcak bir ortamda geçen etkinlikte girişimci ekipler yönetimden beklentilerini aktardı, girişimleri ile ilgili diğer ekiplerle bağlantılar kurma fırsatı buldu.

‘Yetkinlik tablosu hazırlanacak’

Başakşehir Living Lab Genel Koordinatörü Ömer Onur, yaptığı konuşmada girişimciler için merkezde yetkinlik tablosu hazırlanacağı bilgisini paylaştı. Onur, “Yetkinlik tablosu ile girişimcilerimizin yetkinliklerini bir arada toplayacağız. Tüm ekipler diğer grup üyelerinin yetkinliklerini görebilecek ve danışabilecekler.”

Toplantıya katılan girişimcilerden olan İsmail Karaca, “Digital market grubu olarak Başakşehir Living Lab’da bulunuyoruz. Burada yazılım projeleri üzerine fikirlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bir arkadaşımız sayesinde Living Lab’dan haberimiz oldu ve buraya geldik. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Galeri