Başakşehir Living Lab’de Sanatla Futbol Buluşturuldu !

Başakşehir Living Lab’de Sanatla Futbol Buluşturuldu ! 2 May 2019

Başakşehir Living Lab ve İstanbul Design Factory işbirliği ile düzenlenen  ‘İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Futbolcuları için Karikatür Çiziyoruz’ etkinliğinde katılımcılar, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü futbolcularının karikatürlerini çizerek sanatla futbolu buluşturdular.

Atölye yürütücüsü Çiğdem Şentürk tarafından futbolcuların karakteristik özelliklerini anlatan bir analiz sunumu yapıldı. Ardından atölye yürütücüsü Oğuz Gürel doğru çizim teknikleri ve espri oluşturmanın inceliklerini paylaştı. Ortaya birbirinden başarılı ve keyifli karikatür çalışmaları çıktı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü takım kaptanı Emre Belözoğlu, katılımcılarla tanışarak çizimlerin değerlendirilme sürecinde bulundu. En iyi karikatür çizimini yapan Mustafa Şahin’e imzalı formasını hediye ederken aynı zamanda antrenmanlarına davet etti. En iyi portre çizimini yapan Elif Koç da kaptanımızın imzalı formasını kazandı. Emre Belözoğlu, tüm katılımcılarımıza önümüzdeki hafta Ankaragücü ile kendi stadlarında oynanacak olan karşılaşmaya davet etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara sertifikaları dağıtıldı.

Fotoğrafların Tümü  Etkinlik Videosu