BAŞAKŞEHİR LIVING LAB E-BÜLTEN

 
İstanbul’un şehircilik meselelerine yenilikçi çözümleri olan ekipleri arıyoruz! #WCC19 kapsamında düzenlenen "Sustainbul Ideathon Yarışması" başvuruları devam ediyor!
  • Kobiler için finansal hizmetler sunan bir platform olan NkolayOfis'in Başakşehir Living Lab’te ve eko sistemimizde haber ve video paylaşımı yapılarak PR çalışmasına destek verilmesi kararı alındı.
     
  • İOSB ile Kobiler için finansal hizmetler sunan bir platform olan Nkolay Ofis ve Gezinti Tv için görüşüldü, İOSB’de pilot uygulama yapılabilmesi için destek verilecek. Ayrıca  her ay Başakşehir Living Lab ‘e özel haber, afiş, mail ve sosyal medya desteği verilecek. IOSB ile Başaşkşehir Living Lab’in IOSB / Kobilere katkısı ve AB Projelerinden daha fazla faydalanması amaçlı tekrar toplantı yapılacak.
     
  • Esri Türkiye, Başakşehir Living Lab’de 30 saatlik City Engine programı ve Desktop programı düzenleyecek. Esri Türkiye'den gelen bilgilendirme yazısı Başakşehir Living Lab ekosisteminde duyurulacak. Lisans ve danışmanlık alanında verdikleri ürün ve hizmetlerin sunumu için tekrar toplantı yapılacak.
Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin ön muhasebe alanında dijital dönüşümlerini hızlandırmayı amaçlayan, Başakşehir Living Lab çatısı altında geliştirilen NKolayOfis; hizmet, inşaat, üretim gibi farklı sektörler tarafından tercih ediliyor. Kullanıcılarına kolay ve anlaşılır uygulama arayüzü ile cari hesap takibi, stok takibi, nakit akışı yönetimi, e-fatura e-arşiv oluşturma, sanal pos, proje gelir gider takibi, raporlama gibi özellikler sunuyor. Aynı zamanda 16 farklı banka ile kurduğu entegrasyon sayesinde müşterilerine tüm hesapları tek ekrandan gerçek zamanlı olarak yönetme imkanı verirken yerel ve uluslararası alanda mevcut rakiplerinden BankFix adını verdiği bu özelliğiyle ayrılıyor.

Geçtiğimiz yıl 1,25 milyon dolarlık değerlemeyle yatırım aldıktan sonra Ar-Ge çalışmalarını hızlandıran yenilikçi ön muhasebe programı NKolayOfis, işletmelerin finansal hesaplarını geleneksel yollarla tutmasının bu dönemde yol açabileceği sorunları ön görerek ve müşterilerinin taleplerini öncelik alarak KOBİ’lerin sürdürülebilirlik ve verimliliklerini artırmalarına yardımcı olacak yeni uygulama geliştirmeleri yapıyor. Devamı..
Fullindir.club bir indirme platformudur. İçerisinde binlerce oyun, uygulama, program ve hata çözüm dosyaları barındırmaktadır. Kullanıcılar fullindir.club üzerinden tüm dosyaları güvenle indirebilmektedirler. Devamı..
Önümüzdeki 10 dakika içinde, muhtemelen şaşırmış, eğlenmiş, korkmuş, yada düşünceler içinde kaybolmuş olacaksınız. Belki de bu yeni bir dönemin başlangıcı olduğu için ve kendimizi daha neşeli hissedeceğimiz için eğlenceli bölüme odaklanmak daha doğru olabilir. İşte yakın gelecekte teknoloji hızlanması sonucunda bizi bekleyen 8 parmak ısırtan sonuc; Devamı..

Teknoloji mi yoksa Sihir mi ?

Hemen Başakşehir Living Lab'e Başvur!
Öğrenciler Başakşehir Living Lab'i Tanıyorlar
 
19 Şubat’ta Başakşehir’de bulunan Lise’lerin Başkanları merkezimizi ziyaret ettiler. Devamı..
Sistem Network ve Cloud Eğitimi
 
Bilgi işleme meraklı teknoloji tutkunları, Başakşehir Living Lab’da düzenlenen “Sistem Network ve Cloud Eğitimi” ile merkezi yönetim sistemlerine dair her detayı eksiksiz öğreniyor. Devamı..
Başakşehir Living Lab’de düzenlenen Origami Tekniği ile Kâğıt Çiçek Yapımı Atölyesi’ne katılan Başakşehirliler, farklı teknikleri kullanarak birbirinden renkli çiçek buketleri tasarladı. Devamı..
Başakşehir Belediyesi Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’nde, akıllı telefonlardan sonraki en büyük teknolojik yenilik olarak kabul edilen “giyilebilir teknoloji” ürünlerine yönelik eğitim başladı. Devamı..
Başakşehir Living Lab’de 8 hafta boyunca devam edecek “A’dan Z’ye Girişimcilik” eğitimi geniş katılımla başladı. Başakşehir Living Lab’de girişimcilere destek vermek amacıyla başlatılan ve girişimcilik konusunda uzman eğitimci Dr. Öğretim Üyesi Üzeyir Pala tarafından verilen seminerde; ‘Girişimci ve Girişimcilik Kavramı’, ‘Girişimcilik Süreçleri ve İşletmeleri’, ‘İnovasyon ve Girişimcilikte İnovasyonun Önemi’, ‘Girişimcilik ve Girişimcilik Örnekleri’ konuları masaya yatırıldı. Devamı..

Genç yetenekler Ford Otosan Design ekibinden uzman tasarımcılar ile otomotiv tasarım süreçleriyle tanışıyor.

  • Otomotiv Tasarım Süreci
  • Konsept Tasarım
  • Fütüristik Araç Tasarımı / Eskiz Süreci

Etkinlik Yeri: Başakşehir Living Lab

Etkinlik Tarihi: 6 Nisan 2019 Cumartesi 

Etkinlik Saati: 09.30-18.30

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Kontenjan sınırlıdır.
 

Kayıt için Tıklayınız

 
  • Girişimcilikte Yaratıcılık ve Problem Çözme Araçları_I
  • Girişimcilikte Yaratıcılık ve Problem Çözme Araçları_II
  • Girişim Finansmanı ve Destekler-I
  • Girişim Finansmanı ve Destekler-II
  • KOSGEB İş Planı Hazırlama ve Örnek Uygulamalar
  • Gelişmiş ve Gelişmekte Olan Ülkelerde Girişimcilik ve Start-up’lar_I
  • Gelişmiş ve Gelişmekte Olan Ülkelerde Girişimcilik ve Start-up’lar_II
  • Girişimcilik ve Ekonomik Gelişme
  • Eğitime Katılımcıların Girişimcilik Planları Üzerine Tartışma ve Müzakereler
  • Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Kayıt için Tıklayınız

 

Etkinlik Konuları : 

  • Windows Terminal Server Kurulumu
  • Şirketlerde Database Server Kurulumu
  • Database Yedekleme ve Geri Yükleme
  • Veeam Backup ve Replication
  • İmage Backup Alınması

Katılımcı Niteliği: 18 yaş üstü tüm katılımcılara açık

Etkinlik Yeri: Başakşehir Living Lab

 

Kayıt için Tıklayınız

 
>>>TÜM ETKİNLİKLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ <<<
TÜM VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Facebook
Twitter